събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Mitsubishi представи концептуалния си кросовър XM Concept

      Компанията Mitsubishi представи концептуалния си кросовър XM Concept. Премиерата се състоя на автосалона GAIKINDO-2016 в Индонезия. От компанията обявиха, че новият автомобил обединява в себе си два сегмента- на компактните кросовъри и на минивановете.

      Предната част на прототипа е изпълнена в стилана новата дизайнерска концепция на марката – Dynamic Shield. Част от нея са разширените предни и задни калници, полегатият покрив и светодиодната оптика. Дизайнът на XM Concept до голяма степен напомня този на електрически кросовър eX, представен на изложението в Токио през миналата година. Разликата е, че показаната сега машина е получила рейлинги на покрива, различни фарове и други джанти. За направата на салона е изполвана комбинация от черна и бяла кожа със сребърни шевове.

      Техническите характеристики на машината за сега се държат в тайна, но се очаква една от версиите да бъде с 1,8-литров бензинов двигател.

      В компанията смятат да стартират серийното производство на XM Concept през 2017 г. То ще бъде съсредоточено в новия завод на Mitsubishi в префектура Бекаси (Индонезия).

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ