петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО ПРАЗНИЧНО „ПРЕСЕЛВАНЕ“

      Интензивен трафик се очаква по пътищата на България днес. Около 720 000 българи ще напуснат домовете си, за да празнуват Коледа и Нова година навън. 560 000 от тях ще пътуват в страната, а 160 000 тръгват за чужбина. Най-големите натоварвания ще бъдат по основните магистрали, ГКПП „Кулата”, ГКПП „Маказа” и „Дунав мост”.
      От 18:00 до 21:00 часа се ограничава движението на тежкотоварните автомобили по автомагистралите и определени републикански пътища. Целта е да се повиши безопасността на движение.Ограничението не важи за камиони, които превозват бързоразвалящи се хранителни продукти, животни и опасни товари.Същите ограничения ще бъдат въведени в неделя и в навечерието на Новогодишните празници.
      От Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на всички шофьори да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и да спазват указанията на „Пътна полиция“. С повишено внимание да бъдат шофьорите в участъците, където има съсредоточаване на пътни произшествия – участъците Симитли – Кресна – Сандански, Пловдив – „Капитан Андреево” и Бяла – Русе.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ