петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      БЛИЗО 1.5 МЛН. ЛЕВА СЪБРА „БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА“

      Близо 1.5 млн. лева събра благотворителната инициатива „Българската Коледа“. След края на благотворителния спектакъл навръх Коледа, който се проведе в Народния театър „Иван Вазов“, сумата значително набъбна. Тази година кампанията е в подкрепа на децата с вродени заболявания. Тя е целогодишна и набирането на даренията продължават.
      В благотворителния спектакъл „Българската Коледа“ взеха участие наложили се вече български музиканти, журналисти, актьори и спортисти. Концертът  премина под мотото „Ние сме едно“ и беше под патронажа на президентът на България Росен Плевнелиев. Известни имена като Валя Балканска, Влади Ампов-Графа, Орлин Павлов, Жана Бергендорф, Поли Генова, Крисия, Хасан и Ибрахим и още много други певци посветиха песните си на болните деца и призоваха за подкрепа.  
      Всяка година в България се раждат приблизително 3500 деца с вродени болести. Именно затова дванадесетото издание на „Българската Коледа“ е на тема „Да помогнем на децата с вродени заболявания“.

      Всеки, който има желание може да помогне и да изпрати SMS на стойност 1 лев на кратък номер 1117. И нека не забравяме, че по Коледа се случват чудеса!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ