петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Александър Волков преби Сергей Павлович в Рияд

      Александър Волков записа доминантна победа над Сергей Павлович.

      Двамата се срещнаха в подглавната битка на събитието UFC on ABC 6, което се провежда в Рияд, Саудитска Арабия. Двамата руснаци премериха сили в тежка категория. Битката продължи всички 3 рунда, въпреки че феновете очакваха нокаут. Това обаче не се случи и Волков спечели с решение – (30–27, 30–27, 29–28).

      Като цяло Волкoв беше по-активният боец в битката. Сергей нямаше идея в играта и през 3-тe рунда не спря да дебне за тежко кроше, което да му донесе нокаута. Това обаче така и не дойде и той пое доста щети от своя сънародник. И трите рунда бяха идентични. Волков вкарваше лоу кикове и ритници в стомаха, а Павлович почти не разчиташе на ритници.

      Той залагаше на джабове, които рядко намираха целта. Александър от своя страна успя да вкара доста тежки удари и разби носа на Павлович още в първия рунд. Неговите тежки удари предизвикаха оток до окото на Павлович, който продължаваше да не прави нищо интересно. Сергей така и не успя да намери своя ритъм и беше доминиран в битката.

      В края на срещата Волков водеше с 2 пъти повече отбелязани значителни удари. Така битката стигна до решение, което беше единодушно за Волков –  (30–27, 30–27, 29–28). Това е 4-та поредна победа за Александър, който си пожела шанс за титлата. Павлович от своя страна губи за втори пореден път.

      След края на битката Волков отиде да поздрави Павлович, който си изпусна нервите и го бутна.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ