петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Лацио засили Емполи към дъното

      Лацио се наложи с 2:0 над борещия се за оцеляването си в Серия А отбор на Емполи и записа четвърта победа в последните си пет мача.

      Първата по-интересна ситуация беше за гостите в 17-ата минута, когато Чичо Капуто вкара гол след подаване на Матео Канчелиери, но съдиите прецениха, че е засада.

      Последва една възможност за Лацио и Чиро Имобиле, но грешка на Матео Гендузи попречи на Алесио Романьоли да спре пас към Капуто. Той стреля, но вратарят на домакините Христос Мандас спаси.

      Гостите изглеждаха по-активни, но въпреки това Лацио поведе с последния удар на полувремето, след като ъглов удар на Матиа Закани намери Патрик изненадващо непокрит. Испанецът стреля от няколко метра и нямаше как да сбърка (1:0).

      В началото на второто полувреме имаше добри възможности и в двете посоки. Точно преди Лацио да вкара, отново вратарят Мандас спаси вратата си при удар на албанеца Стивън Шпенди. В 89-ата минута Педро Родригес асистира на Весино, който от центъра на наказателното поле прати топката в мрежата за 2:0.

      Лацио е на седмо място с 59 точки, докато Емполи е точно над зоната на изпадащите с две точки и мач повече от първия отбор там Удинезе.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ