понеделник, 30.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Ман Юнайтед се провали срещу Брентфорд

      Манчестър Юнайтед и Брентфорд завършиха при резултат 1:1  на „Джи-Тех Къмюнити Стейдиъм“ в Лондон в мач от 30-ия кръг във Висшата лига. „Пчеличките“ показаха страхотна игра по време на целия двубой, като воденият от Томас Франк тим удари цели 4 пъти гредите на вратата, пазена от Андре Онана, а попадение на Айвън Тони в 73-ата минута не бе зачетено заради засада.

      „Червените дяволи“ обаче успяха да поведат гол дълбоко в добавеното време след гол на Мейсън Маунт. Брентфорд успя да се добере до точката, след като Кристофър Айер направи драмата пълна, след като вкара секунди преди последния съдийски сигнал.

      След тази победа Манчестър Юнайтед вече има 50 точки в актива си, като заема 6-то място във временното класиране във Висшата лига, докато Брентфорд е на 15-та позиция с 26 точки.

      Двубоят започна с натиск от страна на страна на гостите. В 3-ата минута Бруно Фернандеш получи топката и стреля от границата на наказателното поле, но топката премина покрай десния страничен стълб на вратата, пазена от Марк Флекен.

      Айвън Тони получи топката на чиста позиция в наказателното поле, излизайки очи в очи с Андре Онана в 24-ата минута, но топката рикошира в десния страничен стълб на вратата на Манчестър Юнайтед.

      Брентфорд продължи с натиска си. В 33-ата минута след центриране от статично положение Занка Йоргенсен засече топката, като тя кацна точно върху напречната греда на вратата, пазена от Андре Онана.

      Айвън Тони завърши солов рейд с удар в 35-ата минута, но не успя да намери целта.

      Манчестър Юнайтед започна по-активно второто полувреме. В 54-ата минута Расмус Хьойлунд бе изведен на чиста позиция. Датският нападател на гостите се опита да прокара топката покрай Марк Флекен, но стражът на Брентфорд отрази.

      В 56-ата минута Йехор Ярмолюк получи топката в наказателното поле на Манчестър Юнайтед и побърза да стреля с първото си докосване, но Андре Онана направи феноменално спасяване. Кийн Люис-Потър направи добавката, но камерунският страж на гостите се изправи парира.

      Три минути по-късно Брентфорд имаше златна възможност да поведе, когато Йоан Виса стреля от воле, но топката рикошира право в десния страничен стълб.

      Антони получи топката на границата на наказателното поле на Брентфорд и стреля с левия си крак, но топката премина покрай десния страничен стълб на вратата на Флекен в 72-рата минута.

      Брентфорд стигна до попадение в 73-ата минута, когато Браян Мбемо изведе Айвън Тони зад гърба на Лисандро Мартинес и Аарън Уан-Бисака, като капитанът на „пчелички“ стреля от въздуха и прати топката в мрежата. След преразглеждане на ситуацията с ВАР, попадението не бе зачетено.

      Марк Флекен изведе Браян Мбемо на чиста позиция след изпълнение на чисто положение. Ударът на футболиста на Брентфорд обаче рикошира право в напречната греда на вратата, пазена от Андре Онана в 79-ата минута.

      Бруно Фернандеш напредна чрез дрибъл с топката през центъра и стреля ниско по тревата в 81-вата минута, но Марк Флекен не се затрудни с удара на капитана на Манчестър Юнайтед.

      В седмата минута от добавеното време на мача Манчестър Юнайтед разгърна по страхотен начин свое нападение. Скот Мактоминей задържа топката на границата на наказателното поле на Брентфорд и комбинира с Каземиро, който продължи за Мейсън Маунт. Халфът на „червените дяволи“ засече с първото си докосване и опъна мрежата зад Марк Флекен.

      Брентфорд отговори мигновено след по-малко от 120 секунди, когато Айвън Тони бе изведен на чиста позиция, а той премина безпроблемно през Лисандро Мартинес, след което сви за Кристофър Айер, който от близко разстояние реализира.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ