петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Нгану с почти десет килограма по-тежък от Ей Джей

      Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану е с почти десет килограма по-тежък от бившия световен шампион по бокс в същата дивизия Антъни Джошуа. На официалното претегляне преди битката между двамата нокаутьори Нгану “закова” 123.6 кг. на везната, а Ей Джей 114.5 кг.

      Претеглянето се проведе по-рано днес в Рияд. В нощта на 8-и срещу 9-и март двамата ще се боксират в насрочен за десет рунда двубой.

      “Аз съм пощальон, който винаги доставя това, което е обещал. Аз съм човека. Може да се усети във въздуха, че енергията е добра. Понякога молитвите биват чути и се случват чудеса. Господ е добър и работи в моя полза, заяви 34-годишният боксьор от Великобритания след претеглянето.

      “Понякога ми е смешно, когато тези боксьори забравят, че ако това беше ММА битка, аз щях да ги бия много бързо. Аз съм единственият, който идва и се бие п техните правила. Никой от тях не може да се изправи срещу мен по моите. Мога да бия двама наведнъж от тях”, категоричен е камерунецът в своя отговор.

      В поглавната битка на вечерта ще участва и най-тежкия боец на тази галавечевр – Жилей Жан. Китаецът бе 131.9 килограма, а съперникът му Джоузеф Паркър 112.3 кг.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ