петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Рожденик с гол за победен дебют на Загорчич

      Славия победи Крумовград с 2:0 в мач от 15 кръг на efbet Лигата. По този начин Златомир Загорчич записа победен старт на третия си престой начело на „белите“. Заги не води тима си от пейката, тъй като изтърпява наказание от две срещи, наложено му през миналия сезон.

      Защитникът Виктор Генев, който днес празнува 35-ия си рожден ден, откри резултата. В 16-ата минута той се разписа с глава, след като засече центриране на Тони Тасев от фаул отдясно. В добавеното време на първата част гостите имаха шанс да изравнят, но от два метра Алекс Колев стреля право в тялото на вратаря Николай Кръстев.

      20 минути след началото на второто полувреме Галин Иванов можеше да накаже грешка на вратаря Янко Георгиев, но ударът му към опразнената врата беше блокиран от защитник на Крумовград.

      В 80-ата минута „белите“ получиха дузпа, след като резервата Владимир Николов беше съборен в наказателното поле от Раян Сенхаджи. Тони Тасев беше точен от бялата точка и удвои аванса на домакините. Седем минути по-късно отново Кръстев се намеси добре след удар на Алекс Колев и опази вратата си без допуснат гол.

      С този успех Славия събра актив от 11 точки и излезе на 11-о място в класирането. Крумовград остана на девета позиция с 18 точки. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ