петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАСТРЕЛЯХА УЧЕНИК ПРИ ПРОТЕСТ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА

      14-годишен ученик е загубил живота си при протест на територията на Венецуела. Младежът е бил застрелян в главата при демонстрацията, провеждана от антиправителствена организация, съобщават световните агенции.
      Инцидентът се е разиграл в Сан Кристобал при сблъсък между полицейските власти в страната и протестиращи. 14-годишният ученик е починал на път за болницата. Снимка на мъртвото момче, потънало в локва кръв, ужаси световните медии. Радикалните партии от страната призоваха за разследване на случаите на насилие от страна на правителството към ученици. В допълнение протестни действия ще бъдат проведени в столицата Каракас в четвъртък.
      Не е ясно кой е причинил смъртта на младежа, съобщава Асошиейтед прес. Депутати от управляващата партия побързаха да осъдят убийството и да изкажат съболезнования на почерненото семейство.
      Напрежението между граждани и управляващи в страната се засилва. Само преди седмици беше отбелязана и годишнина от най-мащабните улични протести, причинили смъртта на над 40 венецуелски граждани.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ