неделя, 22.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
25.5 C
Варна
Search Suggestions

      Стойчо Стоев отказал бивш нападател на Ливърпул

      Треньорът на Левски Стойчо Стоев е отказал да привлече в редиците си бившия нападател на Ливърпул и Атлетико Мадрид Флоран Синама-Понгол, пише „Тема Спорт“.
      Футболистът, който в момента е свободен агент, е бил предложен на „Сините“, но специалистът е преценил, че той няма да му свърши особено добра работа, тъй като не се намира в добро физическо състояние.
      Синама-Понгол е роден на 20 октомври 1984 година. Започва кариерата си в Льо Авър, а след това талантът му изгрява на Европейското първенство до 16 години през 2001 година и на Световното първенство до 17 години.
      Скоро след това правата му са откупени от Ливърпул, но англичаните го преотстъпват отново на Льо Авър за следващите два сезона. Той се завръща на „Анфийлд“ през 2003 година и бележи още в дебюта си и то в мач от Шампионската лига.
      През 2005 година дори е част от състава, който печели турнира на шампионите. За мърсисайдци е записал 38 мача и 4 гола в Премиър лийг.
      След като напуска Ливърпул през 2006 година, Синама-Понгол така и не може да си намери отбор, където да се задържи дълго. Той играе в Блекбърн, Рекреативо, Атлетико (Мадрид), Спортинг (Лисабон), Сарагоса, Сент Етиен, Ростов, за да стигне накрая и до Чикаго Файър.
      През 2008 година пък е повикан и в националния отбор на Франция, като има записан 1 мач. Самият играч е имал итерес да дойде в Левски, но от спортно-техническия щаб са преценили, че той не им е нужен и затова трансферът му пропадна.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ