неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      Лацио обърна слаб Милан и излезе временно трети

      Лацио  победи Милан с 3:1 на „Олимпико” в Рим в един от най-интересните сблъсъци на 20-ия кръг в италианската Серия „А”. 
      Жереми Менес сюрпризира неприятно тифозите на „орлите” още в 4-ата минута, когато се разписа за 0:1. Последваха редица пропуски на домакините чрез Кандрева и Клозе, но и вратарят на „росонерите” Диего Лопес на няколко пъти се намесваше с вещина до края на първата част. 
      В 47-ата минута все пак „орлите” успяха да изравнят чрез Марко Пароло, изведесн от Мирослав Клозе, който пък четири минути по-късно сам направи обрата пълен – 2:1. В 81-ата минута Пароло вкара втория си гол в мача и сложи точка на спора, оформяйки крайното 3:1. 
      Милан завърши мача в намален състав, след като във втората минута от даденото 7-минутно продължение на мача Филип Мексес получи директен червен картон. Френският бранител се спречка със Стефано Маури и го хвана за гушата, а след това го и задържа сериозно за фланелката, опитвайки се да я скъса. 
      След победата си Лацио се изкачи временно на третото място във временното класиране с 34 точки, изпреварвайки с една точна Наполи и Сампдория, които

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ