неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      Лукас Силва: Това е уникална възможност!

      Новото попълнение на Реал Мадрид Лукас Силва обяви, че преминаването му на „Сантяго Бернабеу” е възможност, която не би могъл да пропусне. 
      Както се очакваше, макар и с известно забавяне, испанският клуб също потвърди сделката за факт в сайта си. „Договорът на Лукас Силва е до лятото на 2020-а година. Той ще бъде представен официално в понеделник в ранния следобед, след като премине медицинските тестове” се казва в съобщението. 
      „Много съм щастлив, защото това е сбъдната мечта. Благодарен съм на Крузейро, защото идването ми в клуба и развитието ми тук, промени до голяма степен живота ми. Това помогна светът да ме види, да се запознае с качествата ми, а и с мен като личност. Специално искам да благодаря на треньора Марсело Оливейра, който разбра на какво съм способен” заяви Лукас. 
      Кралския клуб ще плати 14 милиона евро за играча, макар че нито от Реал, нито бразилците потвърдиха сумата. Идването му до голяма степен означава, че Асиер Ияраменди ще бъде продаден най-вероятно на Атлетик Билбао до дни. 
      Най-късно през лятото пък е много вероятно да си тръгне Сами Кедира, чийто договор изтича след края на сезона, а още не е подновен е изобщо не е сигурно, че това ще се случи. Привличането на Силва на практика решава проблемите в средата на терена.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ