петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      Подолски в Интер до края на сезона

      Както се очакваше Лукас Подолски премина в Интер под наем до края на сезона. Сделката бе обявена официално днес, когато отвори трансферния прозорец в Италия. 
      Германецът играеше твърде малко напоследък при Артилеристите и логично предпочете да отиде в Серия А, за да възобнови кариерата си. Той пристигна в Милано още в петък вечерта, а в събота премина успешно медицинските тестове. 
      „Той е опитен и дотук кариерата му е забележителна. Със сигурност ще ни бъде полезен и се радвам, че е тук” заяви треньорът на Интер Роберто Манчини, чийти тим води битка за попадане в зона Шампионска лига. 
      29-годишният Подолски има 31 гола в 82 мача за Арсенал, откакто пристигна в отбора през 2012-а, но през този сезон времето му съвсем намаля след идването на Алексис Санчес и Дани Уелбек. 
      „Не мога да изразя с думи благодарността си към феновете на Арсенал за всичко, което направиха по време на периода ми в Лондон. Знайте, че за вас винаги ще има място в сърцето ми. Насладих се на всяка една минута, която изиграх тук и се надявам, че съм оставил своя отпечатък в клуба и сред феновете. Надявам се, че ще се видим отново” написа Подолски в Инстаграм.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ