събота, 21.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
24.8 C
Варна
Search Suggestions

      БАБА МАРТА ДЕМОНСТРИРА ХАРАКТЕР

      След сравнително топлите почивни дни и слънчевият първи работен ден баба Марта напомни за себе си. С нахлуване на по-студен въздух тя помете всички следи от вчерашното слънце. Днес очаквано и по план денят започна с валежи от сняг и дъжд. Радост за децата и притеснение за възрастните, така се подрежда ден четвърти от кратката работна седмица.
      Снежните изненади няма да приключат само с днешната демонстрация на непостоянната Марта. До края на седмицата отново ще има валежи от сняг и дъжд, а и вятър няма да липсва.
      Температурите високи вчера днес на 5 март започват лекичко да слизат надолу. В края на седмицата минималните ще достигнат около минус 4, а максималните леко ще отскочат от 0 – та, за да влязат в границите от 1 до 3 градуса.
      Валежите, които ще ни тормозят до края на настоящата седмица, в началото на следващата ще започнат да спират. След това до 15 март цикълът слънце, облак и за кратко дъжд ще се върти с пълна сила.
      На празничния 8 март времето ще бъде смръщено и облачно. Очакват се валежи от дъжд, а в по-високите райони и от сняг.
      Независимо от метеорологичните условия и катаклизми в женския месец около 8 март се очаква градусите на настроението при женския пол да се покачат драстично. Специално за дамите, освен сняг и дъжд се очаква да валят и много приятни изненади от всякакъв характер.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ