петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Нов удар по Ботев Пловдив – звезден нападател аут за голям период от време

      Антъни Уджа няма да играе за канарчетата през следващите шест месеца

      Новата перла на канарчетата Антъни Уджа няма да играе повече през тази година, обявиха днес от клуба. Във вчерашната среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Панатинайкос (0:4) нигерийският таран и друго от новите попълнения – Андрей Йорданов, бяха принудително сменени. Във връзка с контузиите „канарчетата“ излязоха с официална позиция на сайта си:

      „По време на срещата с Панатинайкос двама от футболистите на Ботев (Пловдив) Антъни Уджа и Андрей Йорданов бяха принудително заменени заради контузии. След преминат ядрено-магнитен резонанс днес стана ясно, че Уджа има разкъсване на пателарно сухожилие. Нигерийския нападател ще се подложи на операция на коляното и ще отсъства от терените около половин година. По-късно в двубоя и българският национал Андрей Йорданов се контузи, а проблемите за него бяха в лакътя. Прегледите днес показаха, че крайният защитник има фрактура. Той ще бъде с шина в следващите 20 дни, а след това ще започне възстановяване и тренировки. Всички в Ботев пожелават скорошно възстановяване на Уджа и Йорданов, за да могат и двамата да продължат изявите си с „жълто-черната“ фланелка.“

      Припомняме, че в момента от сериозна контузия се възстановява и друг нападател на пловдивския тим – Георги Николов. Той скъса кръстни връзки и менискус по-рано през годината и не се знае кога ще се върне в игра.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ