понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      СЕКТОР „СИГУРНОСТ“ Е ПРЕД СЕРИОЗНО ИЗПИТАНИЕ

      Сектор „Сигурност“ е пред сериозно изпитание – без главен секретар, без министър. Водещи трябва да са законите в нашата страна, особено в този ключов сектор, заяви Бриго Аспарухов в студиото на БТВ. У нас се води битка за завладяване на тези институции, важна е фигурата начело, а не самата институция и политиката в нея, коментира Аспарухов.
      Това говори за незряла политическа класа, още вървял по сложния път на преход, допълни той. Нямало е партия зад Лазаров и Писанчев, имало е опити това да се внуши, но такава подкрепа няма.
      Последната медийна изява на министър Вучков е била правдоподобна и честа, това е правилно, смята Аспарухов. Той трябва да продължи и да каже цялата истина, на негов гръб са извършени маса спекулации, подчерта той.
      За мен Лазаров беше успешен главен секретар, спазваше законите на институцията, коментира още генералът.
      Не е важно кой ше застане на мястото на Писанчев, надявам се на добър избор, но независимо кой ще е начело, важно е да се следват законите.
      Няма да й бъде лесно на Бъчварова, в МВР има много проблеми и тя има какво да учи, заяви Аспарухов в отговор на въпроса каква ще бъде политиката на министерството от тук насетне.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ