петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Брат и Анджелина се разбраха за развода

      Брад Пит и Анджелина Джоли финализираха споразумението по развода си. Двойката обяви за раздялата си през септември 2016 г. и след продължителна съдебна битка, те се съгласиха да споделят попечителството на шестте си деца и се съгласиха и с други условия за развода си, съобщават световните агенции.

      „Условията на развода са съгласувани, те се финализират от двата правни екипа, но ще бъдат подадени в рамките на седмици, което е пълна промяна от състоянието на нещата, когато приключи бракът им, особено като се имат предвид исканията на Анджелина Джоли. Сега обаче те са в доста добри отношения“ – каза човек от обкръжението им пред в. „Сън“.

      „И двамата решиха, че е от решаващо значение за децата да имат добри отношения. Ключовото нещо е, че те се съгласяват да споделят попечителството, като Брад има достъп и работи с Анджелина за въпроси, свързани с работата и пътуването им „, казва още източникът.

      Междувременно, преди това се чуха слухове, че Брад ходи на терапия всяка седмица след горчивия си раздяла с Анджелина.

      Вътрешният човек споделя: „Той ходи на терапия всяка седмица и е най-вече заинтересован да се научи и да се оправи като човек и баща“.

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ