петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПП-ДБ: Събрани са 84 подписа за отстраняването на шефа на КПКОНПИ

      За това съобщи Лена Бориславова от ПП-ДБ и отбеляза, че очакват да има мнозинство за свалянето на Антон Славчев от поста

      84 подписа за отстраняването на заемащия длъжността председател на КПКОНПИ Антон Славчев са събрали до момента от „Продължаваме промяната“.

      Подписката на ПП-ДБ за оставката на шефа на Антикорупционната комисия е подписана от част от независимите депутати на „Величие“ от двете фракции, както и от депутатите от „Възраждане“.

      За това съобщи Лена Бориславова от ПП-ДБ и отбеляза, че очакват да има мнозинство за свалянето на Антон Славчев от поста.

      „Антон Славчев е кадър на Делян Пеевски. Както виждате и в множеството действия и бездействия, когато е необходимо, на Антикорупционната комисия и това, всъщност, е едно мерило за това Народно събрание кои депутати как ще се определят. Така например, за колегите от ГЕРБ можем да видим наистина ГЕРБ без Делян Пеевски. Това ще е показателно решение как ще бъде гласувано“, заяви тя.

      По думите ѝ времето е достатъчно, за да се вземе това решение преди началото на предизборната кампания.

      „Да си подаде оставката той сам. Яви се на конкурс, спечели конкурса за прокурор, а стои в Антикорупционната комисия. Това също е необяснимо. Каква услуга му правим ние, след като той е заявил сам позиция, че иска да стане прокурор? Да си подаде оставката, да напусне комисията и да встъпи в длъжност“, добави ген. Атанас Атанасов. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ