неделя, 22.09.24
4.8 C
София
11 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПОЗНАВА ЛИ БЪЛГАРСКИЯТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ?

      Преди броени дни стана ясно, че независимият депутат Велизар Енчев сформира ново гражданско движение във Велико Търново. То носи името „Българска пролет“. На сбирката в манастира „Св. Никола“ в Арбанаси беше учредено новото Движение за радикална промяна.
      На събранието Велизар Енчев заяви, че върху страната са нанесени 25 удара за последните 25 години и така държавата се е превърнала в най-бедната от членките на ЕС. По думи на депутата е създадена класа на имащи и нямащи.
      Провокирани от учредяването на  новото движение, чиято цел е да се превърне в партия, решихме да попитаме хората, какво мислят за политиката на Велизар Енчев  и неговата партия.

       Припомняме, че преди ден стана ясно, че  целта на новоучреденото движение „Българска пролет“ е да премине в партия и да участва в местните избори. По време на учредяването на движението Велизар Енчев се обяви против либералния модел на управление и даде заявка да отстоява премахването на партийно-квотния принцип при избора на Висш съдебен съвет и Конституционен съд.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ