вторник, 24.09.24
25.8 C
София
29 C
Пловдив
25.1 C
Варна
Search Suggestions

      ВМЗ ИГАНОВО ТЪНЕ В БЕЗХАБЕРИЕ

      На територията на нашата страна работи само един бизнес. Това са фабриките за убийства. Останалият бизнес е като взривеният завод в Иганово. Това заяви доц. Николай Радулов, експерт по национална сигурност в сутрешния блок на ТV7 в коментара си за зачестилите взривове на територията на ВМЗ в Иганово.
      Убеден съм, че след първите взривове в завода преди 20-ина дни не са взети по-сериозни мерки за безопасност дори и във взривената част на ВМЗ. Властите не само че не си взеха поуки, но и не увеличиха мерките за сигурност в Иганово, подчерта той. Според мен ВМЗ в Иганово продължава да е в същото състояние на безхаберие, заключи той.
      У нас отдавна няма висококвалифицирани работници в тези заводи. Това е именно и основната причина за зачестилите инциденти и взривове на територията на ВМЗ, поясни той.
      Работници с висока трудова квалификация не биха работили за подобно заплащане. Това предопределя честотата на инцидентите у нас, смята той. Радулов е сигурен, че това няма да е последният взрив във ВМЗ у нас.
      Не смятам, че причината за честите инциденти е саботаж, заяви той. Не мисля и че желание за приватизация стои в основата на взривовете. Кой ще приватизира завод с такава репутация, попита реторично експертът в студиото на предаването.
      Нека не се развиват безпочвени теории за конспирация от страна на украинци или пък руснаци, призова той. Това ще се отрази негативно на туристическия поток от тези две страни. Смятам, че България и без това има проблеми с летния туристически сезон.
      Смятам, че работниците от ВМЗ в Иганово може да останат без работа, заяви в заключение той.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ