събота, 21.09.24
16.3 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      БМВ БЛЪСНА ДЕТЕ НА КОЛЕЛО

      14-годишно момче на велосипед е ударено от шофьор на БМВ днес на обяд в Благоевград. Детето е настанено в МБАЛ-Благоевград, в съзнание е и е контактно. Момчето вероятно е с фрактура и натъртвания, като също така има и открита рана на крака.  Водачът на лекия автомобил е с отрицателна проба за алкохол с полевия тест, ще му бъде взета и кръвна проба.
      Инцидентът става в 12.35 ч. на изхода на жк „Струмско“ в посока Долно Церово. Версията на водача на БМВ-то е, че момчето е карало по средата на автомобилното платно. Леката кола влизала в квартала, докато детето карало насреща му в посока Новия гробищен парк. Шофьорът на БМВ-то се опитва да избегне сблъсъка, качвайки се по ската край пътя. Въпреки това удар има.  Момчето се плъзга по предния капак на автомобила и се ударя в лявата част на челното стъкло. След това детето пада на асфалта.
      Тази сряда шестгодишно момче беше прегазено от шефа на „паяците“ в Пазарджик. Малкият Петър е починал на място, а срещу водача на автомобила, който го прегази, е повдигнато обвинение.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ