сряда, 25.09.24
11.8 C
София
13 C
Пловдив
16.6 C
Варна
Search Suggestions

      ПО-МАЛКО ОТ 50 ДУШИ ПРОТЕСТИРАХА ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА

      Освен в София, където все пак малкото дошли изказаха своето възмущение от липсата на хора, протести се проведоха и в други градове в страната. Пред Съдебната палата в Бургас също се събраха десетки майки под мотото „Защити Никол – тя е бебе“. Във Велико Търново обаче протест така и не е имало. На обявеното в социалната мрежа място, а именно в парка на паметника „Майка България” , са присъствали само организаторите Вероника Михайлова и журналисти, въпреки че 20 души бяха потвърдили участието си във Фейсбук.

      Пред Съдебната палата днес в столицата малкото протестиращи поискаха медицинските права на акушерката да бъдат отнети завинаги, а не само за 3 години, както е в момента. Някои от жените бяха придружавани от децата си, като всички носеха розови балони и червени и розови панделки в знак на съпричастност към малката Никол.

      След малобройния протест, който завари нашият екип днес, не може да не зададем въпроса, защо за пореден път след проблем, който стресна цяла България, хората отново останаха по къщите си?

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ