неделя, 22.09.24
17.4 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      БАЩАТА НА АНИ ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ Я Е УБИЛ, А САМО НАРЯЗАЛ ТРУПА Й

      Бащата на убитата Ани Борисова заяви за пореден път, че не е отговорен за смъртта й. Това стана ясно от продължилите почти три часа допълнителни показания на Станислав Бакърджиев пред следовател вчера. Обвиняемият заявил, че само нарязал трупа на детето, но не е сварил останките на дъщеря си във вряла вода, както информират различни медии. В подкрепа на това негово твърдение е и фактът, че в квартирата, в която живеел няма готварска печка, а само едно малко газениче, съобщават гръцки медии.
      В изявление пред журналисти адвокатът на Станислав Панайотис Хрисикакис съобщи, че според клиента му детето е починало от естествена смърт или в резултат на нещо друго, което не могат да оповестят в момента. Адвокатът посочи, че основната част от въпросите на следователя били свързани със случилото се след настъпването на смъртта на Ани.
      В същото време Хрисикакис отказа да коментира дали Станислав е казал пред следователя, че в унищожаването на трупа му е помогнал приятелят му Николай. Адвокатът заяви, че не може да отговори на въпроса дали ще поиска кръстосан разпит на Станислав и Николай, както направи колегата му, който защитава майката Димитрина Борисова. Той отказа да коментира дали е потърсено съдействие от страна на българските съдебни власти за призоваването на Николай да даде показания. Той все пак уточни, че Станислав останал твърдо зад първоначалното си твърдение, че Димитрина Борисова не е знаела за смъртта на Ани.
      Същевременно излезе наяве, че Станислав Бакърджиев се е предлагал като жиголо на известни хора от гръцкия шоубизнеса. Той разкрил сам какво е работел по време на показанията си в опит да отвлече вниманието на разследващите, предават гръцки медии. За сеанс получавал около 100-200 евро.
      Предполага се, че Станислав Бакърджиев е бил жиголо от времето, когато е пристигнал в Гърция. Бащата на Ани е известен като партньор на хомосексуалисти, което твърди и бившият му партньор – транссексуалният Ася, с когото е имал връзка от 2008 до 2010 г.
      Припомняме, че бащата на четиригодишната Ани, която на 21 април изчезна в центъра на Атина, първоначално призна, че е отнел живота й под въздействието на наркотични вещества. След това разчленил тялото и сварил останките на дъщеря си във вряла вода, за да прикрие деянието си. После изхвърлял частите от тялото на момиченцето в кофа за боклук в продължение на няколко дни, за да не събуди подозрението на околните.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ