вторник, 24.09.24
11.3 C
София
10 C
Пловдив
14.9 C
Варна
Search Suggestions

      БУМ НА КАТАСТРОФИТЕ С МОТОРИСТИ

      Бум на катастрофите с мотористи се наблюдават през последните дни.
      Лек автомобил се е забил в мотор, управляван от 22-годишна мотористка, а водачът му, след произшествието, е избягал, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград.
      Инцидентът е станал около 1:25 часа тази вечер на главен път Е-79 в района между ГКПП-Кулата и Сандански.
      Момичето от петричкото с. Марикостиново карало мотоциклет „Пиаджо“, а зад нея се возел 27-годишният ѝ приятел. Моторът се е преобърнал, след като неустановена лека кола го блъснала в задната му част.
      Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачката на мотоциклета и приятелят й. Двамата са настанени за наблюдение в болницата в Петрич. Образувано е досъдебно производство. Полицаите издирват шофьора на леката кола.
      31-годишен моторист е с опасност за живота след челен удар по пътя Приморско – Созопол, съобщават от МВР в Бургас. Той е катастрофирал тази сутрин, около 3:30 часа.
      Мъжът е управлявал мотоциклет “Хонда ВТХ 1800“. Забил се е в Опел Кадет с кърджалийска регистрация, движещ се в обратна посока, управляван от 23-годишния Д.М. от Кърджали.
      Причини за ПТП са движение в десен завой с несъобразена с пътните условия скорост от страна на мотоциклетиста, който навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се правомерно л.а. “Опел Кадет“.
      От пътнотранспортно произшествие пострадал е мотоциклетистът, който с диагноза “политравматизъм“, с опасност за живота, е настанен за оперативно лечение в “Шокова зала“ на МБАЛ – Бургас.
      Преди ден 18-годишен моторист беше ранен между бул. „Освобождение“ и ул. „Бранислав Велешки“ в ж.к. „Тракия“, Пловдив. Сигналът за инцидента е подаден в 13:30 часа. По данни на полицията, 24-годишен младеж предприема маневра ляв завой със своя „Опел“ със старозагорска регистрация, отнема предимството и блъска мотор „Ямаха“ с 18-годишен.

      Източник: novini.bg + blitz.bg

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ