понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
25.3 C
Варна
Search Suggestions

      ХОТЕЛЪТ НА ХАРИ ПОТЪР ОТВОРИ ВРАТИ

      Хотелът на Хари Потър в Лондон най-сетне отвори врати. Близо 8 години, след издаването на последната книга от поредицата на Джоан Роулинг за живота на малкия магьосник, ето че новата придобивка на британската столица вече е готова за прием на гости, които ще могат да се потопят в една вълшебна обстановка.
      Стаите на хотела пресъздават света на Хари Потър. Всяка една от тях разполага с бутилки за отвари, казани, легла с балдахин, дървени сандъци и дори правописни книги, подобни на тези, които Хари Потър и неговите приятели ползвали в училището за магии.
      Хотелът, който е със 163-годишна история, предлага настаняването във вълшебните стаи като част от специалния „Хари Потър“ пакет. А той включва мъглърска пешеходна обиколка на забележителностите от филма в централен Лондон, екскурзия до студиото на „Уорнър брос“, където са заснети лентите, пътуване с магически автобус и халба от уникалния бирен шейк.
      Нощувката в в малка стая за двама човека струва 250 евро, а за по-големите стаи достига до 360 евро. Цената включва „магическа“ закуска, а гостите могат да се насладят и на автентична английска закуска.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ