вторник, 24.09.24
18.6 C
София
20 C
Пловдив
16.5 C
Варна
Search Suggestions

      НЯКОЛКО АРЕСТА НА ТРАФИКАНТИ У НАС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 24 ЧАСА

      Полицаи арестуваха трафиканти, превозвали общо 84 бежанци в Ахтопол, Брезнишко и община Болярово.

      В Ахтопол е задържан мъж от Бургас, транспортирал имигранти през границата. Шофьорът Калчо Иванов е задържан късно снощи, след направена проверка от органите на реда. В микробусът му е имало 54 бежанци, от които 32 мъже, 16 деца и 6 жени от Сирия, Ирак и Афганистан. Иванов е задържан за 72 часа, предстои да му бъде повдигнато обвинение. Той е с криминално минало.
      Тази сутрин полицаи от Болярово са задържали в село Крайново незаконно преминаващ границата ни с Турция лек автомобил. В него е имало 17 бежанци от Сирия и Иран. Арестуван е шофьорът на возилото – иранският гражданин Хамед Мохамед, който е с наложена мярка за задържане до 72 часа. Автомобилът, с който е осъществен трафика е конфискуван.
      13 чужденци без документи за самоличност бяха заловени от служители на пернишката полиция. Късно снощи в гориста местност в района на брезнишкото село Горни Романци, патрулен екип спрял за проверка два автомобила – „Фолксваген Голф“ и „Фолксваген Пасат“ със софийски регистрации.
      Задържани са двамата шофьори, а автомобилите им са били иззети. И двамата водачи – на 55 и 44 години, са с регистрирани криминални прояви, като единият е изтърпявал и ефективна присъда.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ