четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      В ЕВРОПА НЕ ЗНАЯТ ДАЛИ КАБИНЕТА ЩЕ ИЗДЪРЖИ ДО ФЕВРУАРИ

      Докато Патриотичният фронт участва в управлението на страната, няма да има пускане на европейските фондове за България. Това заяви председателят на България без цензура Николай Бареков, след Националния съвет на регионите на партията.
      Бареков подчерта, че най-логичното управление би било две дясноцентристки партии, каквито са ГЕРБ и Реформаторския блок,  и една центристка партия, каквато е ББЦ.
      Бареков заяви, че ще подкрепи инициативата на ГЕРБ за отпадането на цесиите в Корпоративна търговска банка през периода на надзора. Парламентарната група е отворена за преговори за подкрепа на управлението срещу определени ангажименти.
      Относно бъдещите планове на партията, Бареков заяви, че парламентарната група на Български демократичен център има претенции единствено за оглавяването на комисията по европейските фондове в парламента.
      ББЦ подготвя и редица законопроекти – за детските надбавки, за лобизма, за дърважна сигурност, а самият председател на партията продължава да държи на налагането на образователен ценз при гласуване.
      В началото на декември коалицията от партии започва подготовка и за местните избори през 2015 година.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ