петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПАТРИОТИЧНИЯТ ФРОНТ РЕШАВА ПОЗИЦИЯТА СИ ЗА КАБИНЕТА

      Тази вечер се очаква Коалиционният съвет на Патриотичния фронт да обсъди казусите със зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов и с областния управител на София-град Веселин Пенев, за да прецени дали да оттегли подкрепата си към правителството. Исмаилов и Пенев са назначения на Народна партия „Свобода и достойство“ – част от Реформаторския блок, която според партиите във Фронта е антибългарска формация.

      Според представители на Патриотичния фронт на сбирката няма да бъде взето крайното решение, а просто ще бъдат консултирани действията на Патриотичния фронт с всички партии от коалицията. В публичните си изяви лидерът на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) и съпредседател на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов посочва, че до края на седмицата ще има решение.
      Припомняме, че преди две седмици възникна казусът с Орхан Исмаилов. Тогава Валери Симеонов реагира емоционално и първоначално даде 24 часа за оттеглянето му. След среща с премиера Бойко Борисов и поредица от разговори с представители на Реформаторския блок на няколко пъти беше отлагано крайното решение. Миналата седмица пък беше назначен и Веселин Пенев, което допълнително подразни Патриотичният Фронт.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ