понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
25.3 C
Варна
Search Suggestions

      Бойко Рашков: Докладваха ми, че около 200 души мигранти са отблъснати

      Тази нощ ми докладваха, че около 200 души мигранти са отблъснати. Това каза министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по време на изслушването си за мигрантската криза, което днес продължава в Народното събрание. 

      „Това е за това денонощие. Мога да споделя с вас, че имаше преди няколко дни завишаване в броя, което ни даде основание да бием тревога и да кажем, че нещата се усложняват. Това денонощие тенденцията е обратна“, каза още Бойко Рашков.

      „Създава се известно напрежение с турската страна. Ние полагаме неимоверни усилия. Нашите служители на граничните пунктове са на 100 % ангажирани с този въпрос. Правили сме инспекции заедно с посланика на Турция на нашата западна граница със Сърбия. Тя самата се убеди за какъв проблем става дума и че въпросът със забавянето на транспортните средства не е субективен. Има куриозни случаи във връзка с транспорта. Дори в граничните зони нашите граничари са залавяли скрити в средата на товарните автомобили, които извозват дървен материал афганистански граждани“, каза още Бойко Рашков.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ