петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      НЯМА ЗАПОДОЗРЕНИ ЗА УБИЙСТВОТО В ПАЗАРДЖИК

      Няма задържани и заподозрени за показното убийство на началничката на кабинета на кмета на Пазарджик, Татяна Стоянова. Полицията работи по всички версии. Снощи близки, роднини и журналисти проведоха мълчаливо бдение под надслов: „Не на насилието!”. Погребението на 34-годишната жена ще е в четвъртък или петък.

      Стоянова е вярвала в каузата на общината и е смятала, че кметът на общината е точният човек за поста си, заяви председателят на Единната народна партия Мария Капон пред бТВ. Тя лично е познавала Стоянова.

      Капон заяви, че убийството вероятно няма общо с предстоящите избори в общината, защото кметът Попов е спечелил убедително с над 60 на сто последния местен вот.

      Нападателят е стрелял лице в лице с жертвата си, смятат криминалисти.

      След първоначалния оглед на тялото на разстреляната Татяна Стоянова са открити общо 6 огнестрелни рани. Преглеждат се и охранителните камери от района на нападението.

      Дясната ръка а кмета на Пазарджик беше показно разстреляна пред дома си на 12 януари около 18:30 часа. Убийството вероятно е поръчково. Стоянова е простреляна пред кооперацията, в която живее. Паркирала е пред дома си и е простреляна смъртоносно с два куршума в главата. Дамата е имала намерение да се преоблече и да излезе с приятели, за да отпразнува именния си ден. Изстрелът не се е чул от съседи, поради това полицията в Пазарджик смята, че извършителят е действал със заглушител.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ