петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАЩО ПФ НЕ ПОДКРЕПИ ШАРЛИ ЕБДО ?

      Има неща, с които човек не бива да се гаври. Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов в предаването „Тази сутрин”. За кървавия атентат в редакцията на „Шарли ебдо”, Симеонов коментира, че изданието много често преминава границите и рамките на добрия тон. Според Симеонов списанието е доста брутално в оформлението като карикатури.
      „Все пак има неща, с които човек не бива да се гаври. Не мисля, че колкото и една религия да е варварска, какъвто е ислямът, да се допуска такава гавра. Това не трябва да се насърчава. Не оправдавам хората извършили това, те са преминали границата на всичко човешко”, допълни той.
      Относно това дали има риск и за България Симеонов коментира: „България е изправена пред много сериозен риск за етническо разделение – това е присъствието на ДПС във властта, а основна цел на партията е разделянето на обществото и противопоставянето му. След като доста успешно, в продължение на 25 години, постигна противопоставяне на турскоговорящия срещу българския етнос, сега го прави с циганите. Тук е задължението на българските политици да направят всичко възможно да изолират ДПС от политиката и от управлението”.
      Патриотът допълни, че не може да бъде толерантен с политическа сила, която има за цел разграждането на българската държава.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ