петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ: НЕ СА ПОДСЛУШВАНИ ПРОТЕСТИРАЩИ

      Не са подслушвани протестиращи – това е гнусна лъжа. Това заяви бившият министър на вътрешните работи от кабинета „Орешарски“ Цветлин Йовчев в ефира на Нова телевизия по повод разработка „Червеите“. Йовчев беше категоричен, че Вуяков е наясно, че това е лъжа, но умишлено е направил това внушение.

      Йовчев постави и въпроса кой ще има доверие в министъра на вътрешните работи от тук насетне, след като Вучков си позволява да котира лъжа в общественото пространство. Цветлин Йовчев беше категоричен, че не може да се подслушва информационен масив. „Можете ли да следите купчина вестници? Можете да следите дали някой от екипа ви не ги ползва неправомерно. Подвеждат министър-председателя, за да не ги питат защо една седмица заблуждават, че са подслушвани протестиращи“, каза още той.
      Йовчев заяви, че са търсени къртици – хора, които са изнасяли информация от структурите на МВР навън.

      Гост в ефира на Нова телевизия беше Иво Божков, който беше участник в протестите срещу кабинета „Орешарски“. Съответно Божков зададе въпросът как са събирани доказателства срещу протестиращите, които са основата в заключенията, направени в доклада на Цветлин Йовчев? Бившият вътрешен министър беше категоричен, че всичко е събирано на основата на явни източници и на основата на анализи.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ