неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions
      Начало26.09.2023 част 1

      26.09.2023 част 1

      Loading the player...

      „В ТЪРСЕНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТ“

      Тази вечер от 19:50 часа в ефира на Телевизия Евроком

      Първото интервю на бившия главен прокурор Иван Гешев в ефира на телевизия „Евроком“. За добрите и лошите и избора между тях. За възможните и невъзможните решения. И за последиците.

      „Инструмент в ръцете на Господ“. Председателят на „Справедливост за България“, бившият обвинител номер 1, който скъса оставката си и обяви война на „политическия боклук“.

      За съдебната реформа и промените в Конституцията. За корумпираните и борбата срещу тях. Разговор с абсолютния прецедент в историята на съдебната система. За дискусията по тези въпроси решихме да поканим представители на управляващите в лицето на Надежда Йорданова и Христо Иванов. Поканите бяха отправени в четвъртък и до вчера на обяд нямахме отговор. Считам, че е нужно да се знае и да се говори по този въпрос и по въпроса за отношенията между медиите и властта. Жизнено необходимо е. Разбира се с уговорката, че всеки има право на избор. И – да. Има право да откаже своевременно. Вратите на студиото на „Часът на избора“ остават отворени за всички гледни точки и за тези, които днес не присъстват.

      Във втората част – Ивайло Шопски – Автор и водещ на „Пътуващо читалище” по ТВ „Евроком“. Защо реши да влезе в битка за Радомир?

      ОЩЕ ОТ ПРЕДАВАНЕТО

      02.07.2024 Част 3

      02.07.2024 Част 2

      02.07.2024 Част 1

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ