София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Таслаков пред Евроком: Белишки трябва да лежи в затвора

"Аз се надявам, при толкова много доказателства, че няма какво повече да доказвам", заяви депутатът

пропускане
2 дниПолитика 274

След като днес (03.02) адвокат Тервел Раев, защитник на сина на кмета на Панагюрище Иван Белишки заяви ексклузивно за Евроком, че депутатът от ПП "Възраждане" Стоян Таслаков пръв е започнал конфликта между двамата, потърсихме за коментар и другата страна в съдебния спор.

"Това е рецидивист, който е арестуван многократно, който трябва бъде изправен пред съда и да лежи в затвора", заяви депутатът от "Възраждане" Стоян Таслаков, който подаде жалба срещу Иван Белишки.

"Опитват се да изкривят ситуацията и да го изкарат жертва", смята Таслаков.

"Не съм само аз потърпевш и заплашван от него, има десетки потърпевши", разказа депутатът.

"Аз се надявам, при толкова много доказателства, че няма какво повече да доказвам. Доказах, че не съм му отговарял, че заплахите са от него, че не съм го провокирал, няма какво толкова повече да се доказва", каза Таслаков.

"Това е интересно твърдение", беше коментарът на Таслаков относно твърдението на адвоката на Белишки, че Таслаков е започнал конфликта между двамата. "На адвоката това му е работата", допълни депутатът.