София 22 °C
Велико Търново 24 °C
Пловдив 24 °C
Варна 23 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

Адв. Хаджигенов за Скилър: Това е типично поръчково дело (ВИДЕО)

В студиото на "Честно казано с Люба Кулезич"

Адв. Хаджигенов за Скилър: Това е типично поръчково дело (ВИДЕО)

В студиото на "Честно казано с Люба Кулезич"

1 чПравосъдие 5026 Ивана Иванова


Не знам какво може да се случи с мен, случва се нещо много странно. Аз наистина отказах да платя гаранцията, въпреки че благодаря за щедрото намаление от 100 000 лв. на 50 000 лв., която все още ме нарежда в челните места между най-големите престъпници. Това каза братът на ЛиЛана Александър Деянов-Скилър в студиото на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Сега сме в такава ситуация, че не знаем какво може да се случи. Очакваме следваща мярка за неотклонение, която трябва да бъде по-тежка, но аз отказах да платя гаранцията си поради една проста причина - отказвам да се съглася с такова несправедливо обвинение и просто да преклоня глава и да изчакам да мине. Смятам, че ако хората в България когато станем свидетели на нещо несправедливо да станем с високо вдигната глава и да се борим", обясни още Деянов.

В студиото адвокат Николай Хаджигенов коментира, че неговата мярка може да бъде само домашен арест или задържане под стража. "Ние настоявахме да го задържат, аз написах писмо на хартия до прокуратурата, днес е осми ден и няма реакция", обясни адвокатът.

"Ние искаме да върнем Скилър в ареста, искаме да влезем в съдебна зала. Садистично е това, което прави прокуратурата, това е типично поръчково дело", каза още Хаджигенов.