София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Антон Кутев: Предстоят още разкрития за управлението на ГЕРБ

Коментар на говорителя на служебния кабинет
3 мПолитика 1103

Говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви, че следващата седмица ще бъдат направени още разкрития от управлението на ГЕРБ. Той посочи, че след Българската банка за развитие ще бъдат изнесени данни и за други структури, където по думите му нещата са ужасяващи. Кутев определи като лъжа твърденията на ГЕРБ, че промените в службите са заради разкритите руски шпиони в страната.

"Това правителство и президентът, и премиерът, и военният министър - те са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от Пожарната, те са НАТО-овски генерали и са доказали с цялото си поведение, че никога не са подлагали на съмнение нито евроинтеграцията на България, нито членството в НАТО. На какво основание някой ми твърди, че щели да пускат руските шпиони. Това просто е една глупост", коментира Кутев.

"Темата за подслушването никак не е нова и се надявам да успеем да я приключим завинаги и тя повече да не излиза в българското общество", каза още говорителят на служебното правителство пред БНТ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!