София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Бойко Борисов: Ще инсценират компромати срещу нас (ВИДЕО)

Коментар на лидера на ГЕРБ
пропускане
7 чПолитика 2352

Ще инсценират компромати срещу нас. Това предрече лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с колектива на партията. Според него целта на служебното правителство е всеки ден да повдига тема за управлението на ГЕРБ.

„Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа му. Изведнъж той идва и дава оценки на една партия. Г-н Рашков, кога вие сте ни победили, за да ни давате оценка. Победете ни и тогава. Нека БСП премиер да ви направят“, допълни Борисов.

Радев назначил съветниците си в служебния кабинет, а после обяснява, че само подписва указите им, допълни бившият премиер.

Задочният спор между Бойко Борисов и Бойко Рашков започна след изявлението на служебния министър на вътрешните работи в ефира на Евроком, че предстои да подаде сигнал до прокуратурата срещу бившия министър-председател.

"Пристигна при мен един човек, който такива неща ужасяващи ми съобщи, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: как му е казано, че има жена и деца, или пък има семейства, които няма да разберат дали не ядат неговото месо", посочи Рашков.

Пред членове на младежката организация на ГЕРБ Борисов отговори:

„Така като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек вече, само това не са ми пришили… на филета“. Това в България е правено 44-та година. И тогава дядо ми е бил кмет на едно село, тук до София, са го пребили с тояги и са го убили. И са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър. Същите тези, които са в момента. Радев – издигнат от БСП, Рашков е от БСП, всичките са от БСП. В момента фабрикуват, трябва да направят лъжа. Трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха, защото хората вече не им вярват за тези подслушвания".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!