София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Да подаряваш надежда за Великден

Историята за Даро, който подарява козунаци на нуждаещи се
пропускане
33 сОбщество 344 Златина Петкова

Точно като в стихчето на Джани Родари преди пет години Дарин Стойков решава да остави бляскавата кариера на експерт по връзки с обществеността, с която се занимава повече от 20 години, и да отвори свои собствен магазин, в който да продава, а от миналата година и да подарява надежда.

Понякога единственият начин да стигнеш до щастието си е да се откажеш от всичко, което си имал, припомня ни Даро, и  смело да тръгнеш, напук на всяка рационалност, по забраните трохички  от спомени.

Надеждата, която Даро подарява не е обаче единствено под формата на козунаци. От пет години той работи с фондацията “Светът на Мария”, като назначава хора с физически и и интелектуални затруднения, давайки им така шанс да развият базови трудови умения.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!