София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Георги Киряков: Не са тайна усмивките, които бизнесмените и политиците си разменят

Коментар на политолога
8 сПолитика 757 Златина Петкова

“Много е важно какъв ще е служебният кабинет и какви задачи ще си постави”, коментира в предаването “Делници” политологът Георги Киряков. Киряков взе отношение и по въпроса за изнесените факти срещу управлението на ГЕРБ от страна на зърнения магнат Светослав Илчовски.

Киряков беше категоричен, че не е тайна, че бизнесмените и властта винаги са си раздавали взаимни усмивки и това не било тайна за никого.

Политическият анализатор коментира и идеята за премахването на специализираните съд и прокуратура, обяснявайки че вероятно  е добре те да бъдат премахнати, защото са били употребявани като бухалка от властта.

Киряков не изключи възможността следващият парламент да е още по-шарен и това да доведе и до последващ вот, но той допълни, че това не пречи на демокрацията.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!