София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Кабинетът ще заседава за подготовката и провеждането на парламентарните избори

Ще бъде разгледан и проект на постановление за приемане на тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети заплащат предизборните предавания
2 мПолитика 355 Боян Марков

В сряда, на 17 февруари, на редовно заседание правителството ще приеме решение за подготовката и произвеждането на изборите за народни представители, които ще се проведат на 4 април.

Кабинетът ще разгледа проект на постановление за приемане на тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети заплащат предизборните предавания по БНТ и БНР.

Министрите ще разгледат промени на наредбата за елементите на възнаграждението и за доходите, върху които се правят осигурителни вноски, приета с постановление номер 263 на МС от 1999 година.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!