София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Марешки: Радев се изцепил, че цените на тока в България са най-ниските в Европа

Коментар във Фейсбук
29 сПолитика 391

„Радев се изцепил, че цените на тока в България са най-ниските в Европа! И какво очаква- народът да му целува ръка ли?! В различни държави ли живеем, не знам. Всеки ден ми звънят хора, които едвам спасяват фирмичката си, заради новите цени на газа и тока. Всеки ден някой е пред фалит. Зеленчукопроизводители алармираха, че няма да засаждат продукция, защото не могат да отопляват оранжериите при тези цени. Домакинствата се чудят как ще изкарат зимата. Обаче Ганьо се бие в гърдите- при нас е най-евтино!“, написа във фейсбук Веселин Марешки.

Острата му реакция е във връзка с изказване на Радев, че служебният му кабинет пази вече трета седмица цените на тока най-евтини спрямо тези в Европа.

Според Марешки като ще сравняваме цените с тези останалата част на Стария континент, е редно да сравняваме и заплати, и пенсии, и майчински. „Защо не се бият в гърдите, че са направили стандарта на живот на българите като на европейците?! Защо не се хвалят с резултати срещу най-големия грабител от народа - картела?! По тези теми има пълно мълчание“, пита лидерът на ВОЛЯ. 

По думите му каквото и да отчитат Радев и нелепите му министри, истината е в бележките за плащане, които българските семейства и фирмите получават! „Истината е в портфейла на всеки българин!“, категоричен е Марешки. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!