София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Митов: Служебният кабинет ще се намесва в кампанията, Радев го превърна в предизборен щаб

Служебният кабинет не може да изпълнява подобни функции, посочи той
40 сПолитика 512

Призовавам служебните министри да не се оставят да бъдат използвани и да участват в предизборна кампания, която не е тяхна. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов след регистрацията на коалиция ГЕРБ-СДС в ЦИК.

"Може би ще наблюдаваме определени опити на служебния кабинет да се намесва в кампанията. Тук отново ще повторя нещо, което казахме и преди. За съжаление Румен Радев направи така, че служебният кабинет да се превърне в негов предизборен щаб. Това е категорично недопустимо. Служебният кабинет не може да изпълнява подобни функции. (…) Тук ми се иска да отправя един апел към служебните министри - недейте да се оставяте да бъдете използвани и да участвате в предизборна кампания, която не е ваша", заяви още Митов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!