Не е имало подаден сигнал за вандалщината в бара в София

МВР е разбрало от медиите

5 месецаКрими 3

До този момент сигнал в МВР не е подаван за инцидента. Действията стартираха след публикации в медиите. Бяха вдигнати дежурните групи. Премиерът и гл. прокурор са запознати и действията са резутлат от разпореждане лично на Бойко Борисов. Тези времена отдавна са отминали. От лицето на МВР заявявам, че ние няма да допуснем подобни действия и поръчителите на това деяние ще понесат последствията съгласно закона. Още снощи бяха задържани двамата собственици. Това коментира гл. секретар Ивайло Иванов по повод вандалската проява в популярен столичен бар снощи. 

Основната версия е за неуредени финансови взаимоотношения. Служителите са работили цяла нощ по случая. Има един задържан, въпрос на време е да бъдат установени всички участници. Действията са координирани с прокуратурата. В рамките на днешния ден се очаква да бъде повдигнато обвинение. 

МВР няма да допусне подобни действия, тези времена са безвъзвратно отминали. Държавата няма да допусне подобни действия! Това е недопустимо. 

ОЩЕ ОТ Крими

Шестима убити при стрелба в Германия

Инцидентът е станал в 12.45 ч. местно време в сграда, намираща се близо до гарата в града

1 мКрими

Задържаха трима нелегални мигранти у нас

Опитали се да преминат нелегално през ГКПП "Капитан Андреево"

4 чКрими

Предотвратена е схема за разпространение на неистински лекарствени продукти

На 08.10.2014 г. в офис на спедиторска фирма в София служители на ДАНС под ръководството на Софийска районна прокуратура са задържали български гражданин

5 чКрими

Защитата на Баневи: Ключов свидетел остана в сянка

"Прокуратурата отказа на Банев да се оперира в болница за лишени от свобода"

1 денКрими

Конфискуваха нелегален тютюн в Сливен

По случая е започнато бързо производство

1 денКрими