София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

“Републиканци за България”: Социолози, политолози и анализатори, сега е времето да говорите за нас, защото иначе след изборите ще се срамувате

От формацията се похвалиха, че са събрали 31 000 подписа за по-малко от седмица
50 сПолитика 601 Златина Петкова

"Машината" за избори при нас работи на пълни обороти”, съобщават от партия “Републиканци за България” в своята страница във Фейсбук.

От публикацията става ясно, че за по-малко от седмица от формацията са успели да съберат 31 000 подписа в совя подкрепа за явяването си на предстоящите парламентарни избори.

“Утре в 9.00 часа се регистрираме в ЦИК и не очакваме там да има опашка. Социолози, политолози и анализатори, сега е времето да говорите за нас!  Иначе, след изборите ще ви се наложи да се срамувате, ако го можете…” пощат още от “Републиканци за България”.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!