София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Румен Петков: Кой реши да направи една шайка милиардери?

Лидерът на АБВ призова хората да присъстват на предвидения протест-митинг срещу корупцията в управлението под надслов: "ЕС, отвори си очите за шкафчето!"
49 сПолитика 1367 Боян Марков

Лидерът на ПП АБВ Румен Петков направи видео обръщение във Фейсбук. Той призова хората да присъстват на предвидения протест-митинг от страна на АБВ срещу корупцията в управлението.

"На 18 ноември пред Европейската комисия, елате да попитаме на висок глас: Кой реши да направим една шайка милиардери? Кой реши да направим една шайка изключително богати хора? Кой реши да не се съобрази с ваксините, които ни се предлагат? С бройката, която трябва да използваме. И въобще, кой взе тези безумни решения, за да му търсим отговорност, ако може?", заяви Румен Петков.

Протестът е под надслов: "ЕС, отвори си очите за шкафчето!" Това написаха от партията на страницата си във Фейсбук по повод предстоящото събитие:

"Скъпи приятели, за разлика от останалите политически сили - НИЕ НЯМА ДА СПРЕМ да повдигаме темата за шкафчето и милионите с евра, дори това да ни коства липсата на всякакво медийно внимание! Елате утре от 18 ч. пред офиса на Европейската комисия в България, за да напомним на стратегическите ни партньори за него и затворените очи на прокуратурата!"