София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Служебният кабинет определя председател на Националната комисия за борба с трафика

Служебното правителство ще проведе редовното си заседание

Служебният кабинет ще разгледа проект на решение за определяне на председател на Националната комисия за борба с трафика към Министерския съвет. Служебното правителство ще проведе заседание от 10.00 ч. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Правителството ще разгледа и проект на решение за одобряване на максималния размер на новите държавни гаранции за 2022 г. по Закона за кредитиране на студенти и докторанти.

Ще бъде обсъден доклад за одобряване на резултатите от участието на Република България в неформална видеоконференция на Съвета на Европейския съюз по заетост, социална политика, здравеопазване и потребителски въпроси, част „Здравеопазване“, проведена на 20 май 2021 г.

Министерски съвет ще разгледа и доклад за определяне на Национална точка за контакт по механизма за върховенство на правото.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!