София 27 °C София 27°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 28 °C Пловдив 28°C - ясно небе Варна 30 °C Варна 30°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - ясно небе

Съпругата на майор Терзиев: Според мен знаят какво се е случило и нещо се прикрива

"Не знам откъде установиха, че намереният биологичен материал е от Валентин Терзиев", заяви тя
25 дниИнциденти 37 Антоанета Начева

Тези стрелби са предвидени още от април месец. Въпросната нощ на 9 юни трябваше да се извършват нощни срелби, 2-3 часа трябваше да се прибере. Съответно аз станах към рано, към 5 часа и установих, че го няма. Пътувайки за Пловдив наш общ приятел ми изпрати съобщение дали всичко е наред и дали Вальо се е прибрал. Това разказва пред NOVA Димитрина Попова, съпругата на Валентин Терзиев, пилотът от злощастния МиГ-29.

"При падане в 1 часа и казване сутринта в 9, това са 8 часа, времето не беше добро в морето. Аз просто знаех, че Валентин Терзиев си е отлетял в облаците. Да се разбиеш в морето е много по-страшно от това да се разбиеш в земята. Не знам откъде установиха, че намереният биологичен материал е от Валентин Терзиев. Към момента ние нищо не сме получили. Този материал трябва да бъде изследван, в същото време биологичен материал от свекърва ми и брат му беше взет първите 3-4 дена. Лично за мен всичко ми навява, че абсолютно всичко знаят какво се е случило и нещо се прикрива.", категорична е Димитрина Попова. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!