Гледай
на живо

„Фантомът от Операта“ за първи път на българска сцена

Мюзикълът идва в афиша на Националния музикален театър

„Фантомът от Операта“ за първи път на българска сцена “Фантомът на операта” за първи път на българска сцена. Световноизвестният мюзикъл от Анд... thumbnail text

“Фантомът на операта” за първи път на българска сцена. Световноизвестният мюзикъл от Андрю Лойд Уебър ще радва публиката на сцената в Музикалния театър "Стефан Македонски".

Цели три години продължават преговорите по отстъпването на правата за постановката на сцената на Националния музикален театър. В крайна сметка те са дадени при възможно най-добрите условия. За това спомага и факта, че за последните 20 години в театъра са поставени пет от най-прочутите мюзикъли на сър Уебър.

Според договора за правата върху спектакъла, представленията са лимитирани. Засега те са само 11 в началото на 2019 г. и ще се играят на принципа „стаджоне“. 

"Фантомът на операта" е нео-готическа романтична история, която отвежда зрителя на сцената на парижката опера през 19-ти век. Основните герои са Кристин Дайе, Фантомът, и Раул.

Билетите за българската премиера на световния хит на сър Андрю Лойд Уебър са в продажба. Спектаклите са на 4 дати през януари и 7 дати през февруари. До тогава можете да гледате невероятните спектакли в афиша на музикалния театър, а на 22, 23 и 30-и декември да се насладите на коледно-новогодишните оперетни концерти.