Гледай
на живо

Красимир Каракачанов: Властта не ни е самоцел

Документите внесоха Волен Сидеров и Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов: Властта не ни е самоцел Ако българският народ ни гласува доверие, ще „поемем ръкавицата“. Това заяви лидерът на ... thumbnail text

Ако българският народ ни гласува доверие, ще „поемем ръкавицата“. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, като допълни, че за Патриотите властта не е самоцел.
Днес „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ внесоха документи в ЦИК за регистрация на коалицията за участие в предстоящите избори за народни представители.
Подписите на гражданите, подкрепили регистрацията, бяха внесени от председателите на АТАКА и ВМРО – Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, и представители на коалицията.
300 лв. минимална пенсия, нелегалните мигранти - в лагери от закрит тип, повече войска и полиция на границата, балансирана външна политика, подпомагане на българския бизнес са част от обещанията, които Патриотите заявиха в предизборната си програма.
Като гледам как ГЕРБ и БСП усърдно преписват нашите програми, мисля, че можем да претендираме не само за авторство, но и за по-добри резултати от тях, коментира лидерът на ВМРО.
Изборите ще се проведат на 26 март.