София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Слави Трифонов: Всичколози, говорете си, аз ще правя това, което съм казал

Отговори на всички, които коментират бъдещите му паланове

5 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Шоуменът Слави Трифонов отговори с пост във фейсбук профила си на всички коментари, които бяха казани и писани по негов адрес след обявяването, че ще прави телевизионен и политически проект.

„В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект.
От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“, написа Трифонов в социалната мрежа.